Produk

  • 01

    peralatan test lenga

    Penguji bdv minyak isolasi, Penguji titik nyala minyak isolasi, Penguji kerugian dielektrik oli isolasi, Titrator Karl Fischer, Penguji jarak distilasi otomatis, Penganalisis nilai asam oleat

  • 02

    tester hipot

    Frekuensi banget tegangan AC tahan tester, AC DC Hipot Tester, Tester voltase dhuwur

  • 03

    HV swith tester

    Penguji Resistansi Kontak, Penguji karakteristik mekanik switch tegangan tinggi

  • 04

    tes trafo

    Penguji resistensi DC, Penguji transformator konversi frekuensi, Instrumen analisis kualitas daya, Penguji proteksi relay, Kit Injeksi Arus Sekunder Tiga Fase, Analisis kerugian dielektrik transformator, Penguji rasio giliran transformator

  • 01

    peralatan test lenga

    Penguji bdv minyak isolasi, Penguji titik nyala minyak isolasi, Penguji kerugian dielektrik oli isolasi, Titrator Karl Fischer, Penguji jarak distilasi otomatis, Penganalisis nilai asam oleat

  • 01

    tester hipot

    Frekuensi banget tegangan AC tahan tester, AC DC Hipot Tester, Tester voltase dhuwur

  • 01

    HV swith tester

    Penguji Resistansi Kontak, Penguji karakteristik mekanik switch tegangan tinggi

  • 01

    tes trafo

    Penguji resistensi DC, Penguji transformator konversi frekuensi, Instrumen analisis kualitas daya, Penguji proteksi relay, Kit Injeksi Arus Sekunder Tiga Fase, Analisis kerugian dielektrik transformator, Penguji rasio giliran transformator

Produk Panas

Filosofi Bisnis & Konsep Layanan

basis integritas, pionir lan inovatif, bebarengan entuk manfaat lan menang-menang
Ngormati pelanggan, ngerti pelanggan, terus nyedhiyakake produk lan layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan, lan dadi mitra langgeng pelanggan.

Apa Pilih Kita

    1. Bisa ngetokake laporan tes produk sing cocog
    2. Layanan online 24 jam, layanan sawise-sales intim
    3. Ketemu pelanggan OEM / ODM kabutuhan
    4. Garansi setaun
    5. Kegiatan marketing reguler kualitas dhuwur lan murah

Kabar

  • Chinese traditional festivals – Spring Festival

    Festival tradisional Cina - Festival Musim Semi

    Festival Musim Semi minangka festival paling penting kanggo wong Tionghoa lan nalika kabeh anggota kulawarga kumpul, kaya Natal ing Kulon.Kabeh wong sing manggon adoh saka omah bali, dadi wektu paling sibuk kanggo sistem transportasi udakara setengah wulan wiwit Festival Musim Semi.Ai...

  • Analysis of the current and future trends of international transportation under the 2021 epidemic

    Analisis tren transportasi internasional saiki lan mbesuk ing epidemi 2021

    Kanggo industri logistik, fenomena ekstrem wis kedadeyan luwih saka setengah taun.Apa kemacetan, kekurangan kontainer kosong, kargo sing akeh banget, kalebu kekurangan kapasitas sepur, kekurangan kapal, lan kekurangan truk, ora ana sing nyebabake ...

  • Insulating oil dielectric strength tester

    Penguji kekuatan dielektrik minyak isolasi

    A analisis Brief saka tujuan test saka tester voltase risak lenga insulating: 1.Kekuwatan dielektrik bahan insulating electrical kinerja tombol sing nemtokake kahanan ing kang materi bisa digunakake.Ing sawetara kasus, str dielektrik ...